Banner 980x90

LiepU akadēmiskais personāls pilnveidos profesionālo kvalifikāciju "Liepājas enerģijā"

Rīga,.4.apr., LETA. SIA "Liepājas enerģija" un Liepājas Universitāte (LiepU) ir noslēgusi līgumu par akadēmiskā personāla profesionālo kompetenču pilnveidi, aģentūru LETA informēja "Liepājas enerģija" sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Ģirne.

LiepU realizē Eiropas Sociālā fonda projektu "LiepU akadēmiskā personāla pilnveide, stratēģiskās specializācijas jomās - dabas zinātnes, matemātika un informācijas tehnoloģijas, māksla, sociālās zinātnes, komerczinības un tiesības". Projekts paredz pilnveidot universitātes akadēmiskā personāla profesionālo kvalifikāciju sadarbībā ar komersantiem.

Noslēgtais sadarbības līgums paredz, ka "Liepājas enerģija" nodrošinās universitātes mācībspēku stažēšanos vismaz 200 stundas, atbilstoši izstrādātam plānam un laika grafikam.

Prakses iespējas "Liepājas enerģijā" tiek nodrošinātas, lai stiprinātu un attīstītu studiju virziena "Vides aizsardzība" jomas izglītības sasaisti ar tautsaimniecību un nodrošinātu studentu vajadzībām atbilstošu laikmetīgu augstāko izglītību.

Prakses laikā tiks organizēti arī dažādi praktiski darbi.

LiepU prorektore Māra Zeltiņa ir viena no akadēmiskā personāla pārstāvēm, kas stažējas "Liepājas enerģijā".

Projektu paredzēts realizēt līdz jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)