Banner 980x90

Nākamgad festivāls "Summer Sound" norisināsies jūlija izskaņā

Rīga, 6.sept., LETA. Desmitais festivāls "Summer Sound" Liepājā nākamgad norisināsies 24.jūlijā un 25.jūlijā, aģentūru LETA informēja festivāla organizatoru pārstāve Alise Pabērza.

Līdz 8.septembra vakaram festivāla "Summer Sound" mājaslapā ir iespējams reģistrēties festivāla biļešu blind sales tirdzniecībai. Tie, kuri būs reģistrējušies biļešu iegādei, pirmie saņems unikālu kodu, lai varētu biļetes iegādāties par zemāko cenu.

Publiskā tirdzniecībā biļetes nonāks novembrī.

Šovasar festivāls "Summer Sound" pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu - abās dienās festivālu apmeklēja 32 000 cilvēku, festivālā uzstājās "Gogol Bordello", "Sigala", "Dynoro", "The Him", "Bermudu divstūris", "Carnival Youth", "Singapūras satīns", Aija Andrejeva, Ozols, ansis un daudzi citi.

"Mūsu uzdevums ir festivālu veidot katru gadu vēl labāku par iepriekšējiem festivāliem," solīja "Summer Sound" organizators Uldis Pabērzis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)