Banner 980x90

Porziņģis strītbola spēlē Atēnās gūst 21 punktu

Foto: Angelos Tzortzinis / AFP
Foto: Angelos Tzortzinis / AFP
Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Grieķijas galvaspilsētā Atēnās 5000 skatītāju klātbūtnē piedalījās strītbola spēlē, kurā pats guva 21 punktu.

Mačs, kuru rīkoja Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlējošie brāļi Džanis un Tanasis Antetokoumpi, noslēdzās neizšķirti 123:123, bet papildlaiks netika izspēlēts.

Duelis norisinājās zem klajām debesīm, bet Porziņģa komandā Tanasis Antetokoumps iemeta 69 punktus, kamēr viņa brālis otrā vienībā sameta 64 punktus. Šajā duelī piedalījās ne tikai profesionāļi, bet arī bijušie basketbolisti un amatieri.

Šajā sezonā Porziņģis ar Tanasi Antetokoumpu aizvadīja dažas spēles Ņujorkas "Knicks" komandas sastāvā, jo grieķu basketbolists bija noslēdzis desmit dienu līgumu ar šo vienību.

Porziņģis pērn NBA draftā tika izvēlēts ar ceturto numuru. Latvietis aizvadīja teicamu debijas sezonu, 72 spēlēs caurmērā iemetot 14,3 punktus un izcīnot 7,3 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējot 1,9 pretinieku metienus.

Sezonas pirmajos trijos mēnešos Porziņģis tika nosaukts par labāko debitantu Austrumu konferencē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)