Banner 980x90

Tīra grīda – tīras telpas

Pavasaris ierasti ir gadalaiks, kad pastiprināti tiek domāts par tīrību un spodrību. Šī gada pavasaris piedāvā pilnīgi negaidītu pavērsienu, un par tīrību un roku mazgāšanu domā pat tie, kas iepriekš nepievērsa ne mazāko vērību. Vīrusu izplatība ir likusi pārvērtēt ne tikai higiēnas, bet arī socializēšanās paradumus.

Tādēļ šoreiz – nedaudz par to, kā Elis mopu nomas un servisa pakalpojums var palīdzēt uzturēt tīras grīdas bez piepūles un ar ko nomas serviss ir pārāks par mopu mazgāšanu uz vietas.

Kāpēc ir svarīgi ne tikai mazgāt rokas, bet arī uzturēt tīras grīdas?
Ikvienam vīrusam piemīt dzīvotspēja ne tikai nēsātāja ķermenī, bet arī uz dažādām virsmām. Vīrusi, kas izplatās pa gaisu pilienu ceļā, nonāk arī uz grīdas, kur tie var tikt pārnēsāti tālāk. Viens no veidiem, kā ar to cīnīties, – ieviest labas grīdas uzkošanas prakses, tāpat jāskatās, lai mops grīdas mazgāšanai būtu higiēniski tīrs, pretējā gadījumā – slikti izmazgāts mops pats var kļūt par dažādu vīrusu perēkli.

Tīra grīda rada patīkamu vidi telpās, samazina putekļu daudzumu gaisā, kas varētu kairināt elpceļus, kā arī – regulāra mitrā grīdas uzkopšana palīdz arī cīņā pret vīrusiem.

​Foto: Elis.com​Foto: Elis.com


Kā izvairīties no saskares ar netīrumiem?
Parasti, mazgājot grīdu, nākas vairākkārt uzlikt un noņemt mopus. Ja netiek izmantotas automatizētas sistēmas, tad – mopus vai grīdas lupatas nepieciešams arī skalot un izgriezt. Tas nozīmē, ka persona, kas uzkopj grīdas, var tieši saskarties ar visiem netīrumiem un vīrusiem, kas nupat savākti ar mopu.

Lai izvairītos no saskares ar savāktajiem netīrumiem, ieteicams izvēlēties risinājumus, kas novērš nepieciešamību pieskarties mopam, to atkārtoti skalot un izgriezt. Elis piedāvātie mopi grīdu mazgāšanai un to nomas un servisa pakalpojums piedāvā tieši šādu risinājumu, kas piecos vienkāršos soļos ļauj ne tikai iegūt tīras grīdas, bet arī pasargā personu, kas veic uzkopšanu.

Kā darbojas higiēniskais Elis mopu risinājums
• Pirms darba tiek samitrināti visi mopi, ko paredzēts izmantot. Ja telpa ir lielāka, var sagatavot vairāk mopu. Mopu ir pietiekami daudz, lai katru varētu lietot tikai vienu reizi un pēc tam nodot mazgāšanai.
• No tīrā spaiņa tiek paņemts iepriekš nelietots mops un nomests uz grīdas.
• Pie kāta šis mops stiprinās ar līplentēm, tam nav jāpieskaras.
• Pēc darba netīro mopu var noņemt, pieturot ar kāju, paņemt aiz virspuses un iemest netīro mopu maisā.
• Visus lietotos mopus savāc Elis un aizved profesionālai tīrīšanai, vietā atstājot tīrus.

Elis piedāvājumā ir ne tikai mopi grīdas mazgāšanai, bet visa grīdas mazgāšanas sistēma – īpaši ērts un ergonomisks mopu kāts, kas ļauj ne tikai ērti mazgāt grīdas, pakļūstot pat zem zemām mēbelēm, bet arī ir izmantojams sausajai uzkopšanai un putekļu noslaucīšanai pat no skapjaugšām.

​Foto: Elis.com​Foto: Elis.com
Kāpēc mopu noma ir labāka nekā mopu apkope uz vietas?
Mopu nomas un servisa pakalpojums ne tikai sniedz iespēju izmantot profesionāla līmeņa grīdas uzkopšanas aprīkojumu, bet arī ir ļoti higiēnisks vairāku iemeslu dēļ:
• Jums nav jāpieskaras netīriem mopiem, tie tikai ir jāsavāc vienā maisā.
• Savāktie mopi tiek mazgāti ar profesionālu mazgāšanas līdzekli augstā temperatūrā.
• Mopiem regulāri tiek veikta kvalitātes kontrole, bojātie tiek nomainīti.
• Piegādātie mopi ir perfekti tīri un gatavi darbam.
• Elis grīdas mazgāšanas sistēma ir pielāgota tā, lai mopiem nebūtu lieki jāpieskaras ar rokām.

Elis piedāvājumā ir ne tikai mops grīdas mazgāšanai, bet arī 
• maināmie paklāji, 
• darba apģērbu noma un serviss,
• virtuves dvieļi, 
• higiēnas aprīkojums, 
• putu ziepes, 
• šķidrās ziepes,
• dezinfekcijas līdzeklis tualetes podu sēdvirsmām. 

Ja vēlaties uzzināt vairāk par Elis mopiem un to nomu, ieskatieties vietnē Elis.com un aizpildiet saziņas veidlapu. Ar jums sazināsies klientu apkalpošanas speciālists un ar prieku atbildēs uz visiem jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)