Banner 980x90

Tosti kāzās – 5 padomi, kas noteikti jāzina jaunajam pārim

Foto: Ligavam.lv
Foto: Ligavam.lv
Lai gan šobrīd arvien biežāk tradīcijas tiek aizstātas ar citām kāzu aktivitātēm, ir vērtības kas gadiem nerūs. Kā uzskata Līgavām.lv kāzu eksperti, tosti kāzās ir iespēja ne tikai izkliegt "RŪGTS", gaidot, kad jaunais pāris sabučosies tik saldi kā vissaldākā medus maize, bet arī pateikt paldies pašiem tuvākajiem. Izmantojiet sagatavotos tostu variantus, lai kāzu organizēšanas drudzi padarītu mierīgāku!

Tosti kāzās  paldies par to, ka esat
Vai domājat, ka tosti kāzās ir jāsaka tikai viesiem? Nebūt ne! Šis ir brīdis, kad jūs varat pateikties:
• vedējiem;
• vecākiem;
• vecvecākiem, kā arī citiem, kuri palīdzējuši organizēt svinības vai kā citādi atbalstījuši jūs līdz šim.

Katram parasti ir kas savs, ko gribas pateikt, taču, ja runāšana nav jūsu stiprā puse, izmantojiet Līgavām.lv sagataves, kuras varat papildināt atbilstoši jūsu vēlmēm!

Pateicība vedējiem
Vedēji jūsu svinību organizēšanā ir ieguldījuši daudz ideju, labu domu un varbūt pat ziedojuši pāris negulētas naktis to realizēšanai. Tosti kāzās vedējmātei un vedējtēvam var būt ne tikai par to, bet arī par kopā būšanu brīdī, kad savu mīlestību apliecināt laulībā.

Foto: Ligavam.lv/ Linda LauvaFoto: Ligavam.lv/ Linda Lauva


Ja vedēji savstarpēji ir pāris, smelieties iedvesmu no Līgavām.lv sagatavotā tosta versijas!
Mīļie vedēji! Jau kopš brīža, kad tikai mūsu domās radās plāns par vedējiem izvēlēties jūs, mēs sapratām, ka tā būs lieliska ideja. Tā harmonija, kas valda jūsos, mirdzums acīs, dzīves baudīšana un nerimstošais smaids iedvesmo arī mūs! Iedvesmo sparīgi spert soļus uz priekšu, ieminot jaunas kopdzīves takas. Paldies par visu to, ko esat paveikuši, lai mūsu kāzu diena varētu būt tāda, par ko pat iedomāties nevarējām. Paldies, ka esat ar mums!

Paldies vecākiem par neizsmeļošo mīlestību
Jūsu vecāki ir tie, kuriem tosti kāzās var tik uzsaukti vairākkārt. Viņi ir jūsu jaunās ģimenes visdrošākais pamats.

Lūk, kādu tosta variāciju ir sagatavojuši Līgavām.lv!
Vecāki! Pateicoties jums, mēs esam izauguši par šādām personībām un dzīvē viens otru satikuši, lai tagad veidotu savu mīlestības stāstu. Mammas un tēti, paldies par to, ka vienmēr esat mums stāvējuši braši aiz muguras, sargājot no brāzieniem, ko nereti dzīve mēdz paspert priekšā. Mēs zinām, cik rūpīgi esat būvējuši šūnu pie šūniņas, lai dotu mums, bērniem, visu kas nepieciešams. Šo mācību mēs no jums paņemsim, jo nekas nevar būt vērtīgāks par laimīgu un stipru ģimeni. Mēs mīlam jūs tik ļoti kā no zemes līdz zvaigznēm un atpakaļ. Ovācijas un mīļas bučas jums!

Foto: Ligavam.lv / Gatis LočmelisFoto: Ligavam.lv / Gatis Ločmelis
Ir vērts pateikties arī vecvecākiem
Tosti kāzās ir piemēroti, lai pateiktu labus vārdus arī vecvecākiem, jo viņi ir tie, kas ik dienu atceras un domās sūta savu pozitīvo enerģiju.

Vecvecāki! Mēs esam neizsakāmi priecīgi šodien laimē dalīties arī ar jums. Mēs vienmēr būsim jūsu mazie razbainieki, kuri nobrāztiem elkoņiem traucās pēc vecmāmiņas siltā smaida un apskāviena. Mēs vienmēr atcerēsimies, cik gardas bija vectētiņa nopirktās kociņkonfektes un saldējums karstās vasaras dienās, kuras skolas brīvlaikā mēdzām pavadīt pie jums. Gadi skrien un kalendārs nomaina dienu pēc dienas, bet tā mīlestība un rūpes, ko sniedzat mums, aizvien aizkustina tā dziļi un patiesi. Mīlestību un veselību jums!

Padomi tosta sagatavošanai
Līgavām.lv ir apkopojuši piecus padomus:
• sagatavojiet sakāmo jau savlaicīgi, neatliekot to uz pēdējo nakti vai improvizācijai pašā notikuma brīdī;
• katrā tostā iepiniet ko tādu, kas jums saistās ar konkrētajiem cilvēkiem, piemēram, kopīgs notikums;
• nebaidieties no emocijām! Tuvie cilvēki novērtēs jūsu mīļumu;
• papildus tostam sagatavojiet arī dāvaniņas, kas jūsu tuvajiem paliks par piemiņu no kāzām;
• esiet patiesi!

Lai galva reibst no mīlestības, kas valdīs jūsu kāzu dienā! Ienāciet www.ligavam.com un ķeriet mirkli iedvesmas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)