Banner 980x90

Uzņēmuma "Malka" peļņa pērn samazinājusies turpat trīs reizes

Liepājā reģistrētā uzņēmuma SIA "Malka" peļņa pērn samazinājusies turpat trīs reizes, liecina portāla Firmas.lv informācija.

"Malka", kas nodarbojas ar kokmateriālu tirdzniecību, 2011.gadā strādājusi ar 98 660 latu lielu peļņu, bet pērn uzņēmuma peļņa sarukusi līdz 34 197 latiem.
 src=
Līdzīgi samazinājies arī "Malkas" apgrozījums no 8 997 767 latiem 2011.gadā līdz 5 103 011 latiem 2012.gadā jeb par 43,3%. Kā liecina uzņēmuma vadības ziņojums, samazinājums saistīts ar to, ka pazeminoties pieprasījumam, samazinājās arī kokmateriālu iepirkuma cenas. Turklāt pašreizējā situācija Latvijā un ārpus tās, būtiski ietekmējusi finansiālo darbību kopumā.

Šogad "Malkas" vadība būtiskas izmaiņas uzņēmuma darbībā neplāno. Kā viens no galvenajiem mērķiem tiek izvirzīts – noturēt stabilu pašreizējo sadarbību ar kokmateriālu piegādātājiem un pakalpojumu sniedzējiem, kā arī saglabāt esošo tirgu un meklēt jaunus realizācijas kanālus.

Pēc portāla Firmas.lv informācijas, "Malka" reģistrēta 1998.gada 6.maijā un tās pamatkapitāls ir 2000 lati.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Laimons Kučiks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)