Banner 980x90

Visas Liepājas domes sēdes šogad apmeklēja gandrīz puse deputātu, arī Sesks

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Visas Liepājas domes sēdes aizvadītajā gadā apmeklēja teju puse jeb septiņi no kopumā 15 Liepājas domes deputātiem, tostarp arī Liepājas mērs Uldis Sesks (Liepājas partija), aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Ķēde.

2015.gadā notikušas pavisam 14 Liepājas domes sēdes, divas no tām bijušas ārkārtas. Visas 14 domes sēdes apmeklējuši septiņi deputāti - Liepājas partiju pārstāvošie Sesks, Gunārs Ansiņš, Helvijs Valcis un Edvīns Striks un partijas "Saskaņa" pārstāvji Jurijs Hadarovičs, Romans Miloslavskis un Naums Vorobeičiks.

Vienu domes sēdi gada laikā darba pienākumu dēļ nav apmeklējuši Liepājas partiju pārstāvošie deputāti Guntars Krieviņš un Māris Ceirulis un savulaik no Reformu partijas ievēlētais deputāts Jānis Vilnītis.

Gada laikā divas domes sēdes darba pienākumu vai slimības dēļ nav apmeklējuši deputāti Ģirts Kronbergs, Laila Atiķe un Atis Deksnis, kuri domē tika ievēlēti no Reformu partijas saraksta.

Trīs domes sēdes šogad mācību atvaļinājuma dēļ nav varējis apmeklēt Liepājas partiju pārstāvošais deputāts Vilnis Vitkovskis. Savukārt no Reformu partijas ievēlētā deputāte Linda Matisone darba pienākumu dēļ gada laikā nav varējusi apmeklēt piecas domes sēdes.

2015.gadā Liepājas pilsētas domes sēdēs izskatīti 597 jautājumi un pieņemti 595 lēmumi. Apstiprināti 17 nolikumi, 23 saistošie noteikumi un divi noteikumi.

Tāpat 2015.gadā notikušas 44 pastāvīgo komiteju sēdes - 12 finanšu komitejas, 12 pilsētas attīstības komitejas, deviņas sociālo lietu, veselības un sabiedriskās kārtības komitejas un 11 izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdes.

Pastāvīgo komiteju sēdēs gada laikā kopā izskatīti 673 jautājumi un pieņemti 49 lēmumi. Finanšu komitejās izskatīti 377 jautājumi un pieņemti 11 lēmumi. Pilsētas attīstības komitejas sēdēs izskatīti 219 jautājumi, pieņemti 16 lēmumi. Sociālo lietu, veselības un sabiedriskās kārtības komitejas sēdēs izskatīti 34 jautājumi, pieņemti 12 lēmumi. Izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdēs izskatīti 43 jautājumi un pieņemti 10 lēmumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)