Banner 980x90

14.februārī Jaunajā ostmalā atklās vides objektu jaunlaulātajiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

14.februārī plkst.12.00 Jaunajā ostmalā, Tirdzniecības kanāla promenādē, pie Tramvaja tilta, atklās vides objektu jaunlaulātajiem. Uz pasākumu aicināts ikviens liepājnieks un pilsētas viesis.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Liepājas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas praktikante Ilze Kurpniece, svinīgajā vides objekta atklāšanas pasākumā piedalīsies divi precētie pāri – jaunlaulātie, kuru laulība tiks noslēgta 13.februārī, kā arī zelta pāris, kuri tikko nosvinējuši 50 gadus laulībā. Viņi dalīsies ar savu dzīves pieredzi un laimīgas laulības noslēpumiem, kā arī būs pirmie, kas pieslēgs savas mīlestības slēdzenes vides objekta "zaros".

Tāpat klātesošos uzrunās Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Indra Štāle, objekta autors Kristaps Štobis, kā arī Liepājas domes vadība. Par pasākuma muzikālo noformējumu parūpēsies mūziķu kvartets.

Pasākuma laikā tiks paziņots vides objekta nosaukums, ko bija iespējams ieteikt ikvienam interesentam, sniedzot savus priekšlikumus.

Viena no vides objekta izgatavošanas iniciatorēm bija Liepājas Dzimtsarakstu nodaļa, lai radītu vienotu vietu, kur jaunlaulātie varētu pieslēgt slēdzenes kā apliecinājumu mūžīgai mīlestībai. Tā rezultātā jaunajam pārim nevajadzēs slēdzenes atstāt uz Tramvaja tilta margām, kas drīzumā tiks rekonstruēts.

Projekta īstenotāji izsaka lielu pateicību visiem atbalstītājiem un iesaistītājiem, kas palīdzēja šai idejai tapt par realitāti un visi interesenti tiek gaidīti, lai nosvinētu šo priecīgo notikumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)