Banner 980x90

Ar jaunu programmu Liepājā atgriežas Gruzijas dziesmu un deju ansamblis "Salkhino"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pēc pērnā gada triumfa un daudzu skatītāju lūguma Latvijā atkal ierodas Gruzijas nopelniem bagātais kolektīvs – dziesmu un deju ansamblis "Salkhino", kas Liepājas Olimpiskā centra (LOC) Rožu zālē viesosies svētdien, 23.oktobrī plkst.18.00, pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē LOC Kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš.

Koncertā piedalās arī dziesmu un deju ansambļa īpašais orķestris.

"Salkhino" – lieliski dejotāji, meistarīgi mūziķi un daudzbalsīgās dziedāšanas meistari. Ugunīga mūzika un dejas, noslēpumainas un majestātiskas sievietes -"gulbji", vīrišķīgi un karstasinīgi džigiti un emocionāls gruzīnu dziesmu izpildījums. Tas viss raksturo jauno programmu, ko ansambļa muzikālais vadītājs, nopelniem bagātais Gruzijas mākslinieks un Slavas ordeņa kavalieris Šalva Papiašvili sagatavojis tieši šim braucienam.

"Salkhino" jau ir priecējis skatītājus Francijā, Turcijā, Krievijā, Ukrainā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Austrālijā, Itālijā, Grieķijā, Spānijā, Beļģijā, Šveicē un Holandē. Un tagad viņi atkal ierodas Latvijā, kuras mīlestību iekaroja pagājušajā gadā.

Adžārijas, Abhāzijas, Gruzijas un citu Kaukāza reģionu vēstures un senās kultūras sižetu radošs savijums, kas iemiesojies dejās, mūzikā un dziesmās, ko papildina daudzie nacionālie tautastērpi, gaisma un tīrais skanējums, pārvērš šovu par neatkārtojamās Kaukāza atmosfēras neaizmirstamām svinībām uz skatuves.

Ansamblis "Salkhino" ir unikāls ar to, ka kolektīva mākslinieki ne tikai dejo, iekļaujot vissarežģītākos akrobātikas elementus, bet arī spēlē un dzied "dzīvajā", izmantojot slavenās gruzīnu daudzbalsīgās dziedāšanas tradīcijas. Šovs pārsteidz ar savu patiesumu un neparasti pozitīvo enerģiju. Skatītājiem ir garantētas divas stundas nepārtrauktas sajūsmas.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā "Biļešu serviss" kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā un internetā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)