Banner 980x90

Autobusam ietriecoties pie gājēju pārejas stāvoša mašīnā, cietuši trīs cilvēki

Rīga, 9.okt., LETA. Šorīt Grobiņā autobusam ietriecoties pie gājēju pārejas stāvoša mašīnā, cietuši trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Pēc plkst.9 uz autoceļa Rīga - Skulte - Liepāja 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot "Setra S412" markas autobusu neievēroja drošu distanci un ietriecās automašīnā "Toyota", kas bija apstājusies pie gājēju pārejas.

"Toyota" vadītāja, 1938.gadā dzimusi sieviete, kā arī pasažieri, 1937.gadā un 1943.gadā dzimuši vīrieši, guva traumas. Pasažieri nogādāti Liepājas reģionālajā slimnīcā, bet cietusī vadītāja ārstēsies mājās.

Par notikušo sākta administratīvā lietvedība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)