Banner 980x90

Elektrokartingu halle Liepājā gatava uzņemt ātruma un asu izjūtu cienītājus

Foto: Vendija Pikše/Liepaja24.lv
Foto: Vendija Pikše/Liepaja24.lv
7.jūlija pēcpusdienā, Liepājā, kādreizējā veikala "Māja" telpās, tika atklāts elektrokartingu centrs "Blue Shock Race".

Kā noskaidroja pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv, no 7.jūlija Liepājā darbosies elektrokartingu halle, kurā ikviens interesents, liels un mans, varēs gūt asas izjūtas un sacensties par ātrākā braucēja titulu. Jaunajā Liepājas elektrokartinga centrā ir pieejami ne tikai pieaugušo, bet arī bērnu kartingi, līdz ar to halles īpašnieki gaida ciemos arī mazos apmeklētājus.

Elektrokartinga centrs top vairākās kārtās. Kā pirmo atklāja aptuveni 150 metrus garo iekštelpu trasi, kas darbosies visu gadu neatkarīgi no laikapstākļiem. Otrā kārta paredz aptuveni 160-170 metrus gara papildinājuma izveidi ēkas pagalmā, līdz ar to kopējais trases garums nākotnē sasniegs 320 metrus.

Izveidoto iekštelpu trasi atklāja bērni, taču pēc atklāšanas veidojās rindas, jo visi klātesošie vēlējās izmēģināt braucienu mūsdienīgajā elektrokartingā, kurš starp citu ir ļoti kluss un dabai draudzīgs, jo nerada izplūdes gāzes.

Uzņēmuma SIA "Blue Shock Race" īpašnieks Artis Daugins vislielāko paldies teica savai ģimenei, kas atbalstījusi visā šajā grūtajā veidošanas procesā, kā arī savai komandai, kas strādājusi gan dienu, gan nakti, lai halli pabeigtu, piebilstot, ka: "Cilvēks viens pats nav cīnītājs!".

Elektrokartinga centrs izveidots Vecajā ostmalā 22, kādreizējos ostas spīķeros, kur savulaik atradās arī būvmateriālu veikals "Māja".

SIA "Blue Shock Race" šī projekta īstenošanai saņēma Liepājas pašvaldības atbalstu 3500 eiro apjomā. Projektā iesaistījušies arī vairāki privātie investori un partneri.

SIA "Blue Shock Race" dibināta 2014.gadā un nodarbojas ar elektrokartingu ražošanu. Paralēli uzņēmums attīstījis izklaides pakalpojumu sniegšanu. Patlaban Rīgas tirdzniecības centrā "Riga Plaza" jau darbojas bērnu elektrorallija pasaule "Blue Shock Race Kids Zone".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)