Banner 980x90

Festivālā "Summer Sound" uzstāsies arī Nīderlandes dīdžeju duets "The Him"

Rīga, 8.apr., LETA. Festivālā "Summer Sound" šogad uzstāsies arī nīderlandiešu dīdžeju duets "The Him", Lietuvas grupa "Antikvariniai Kašpirovskio Dantys", Aija Andrejeva un Jānis Stībelis, aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāju pārstāve Alise Pabērza.

Līdz šim festivāla mākslinieku sarakstā iekļauts arī elektroniskās mūzikas izpildītājs Sigala, čigānu panka izpildītāji "Gogol Bordello", lietuviešu elektroniskās mūzikas pārstāvis "Dynoro". Tāpat festivālā uz skatuves kāps tādas pašmāju grupas kā "Bermudu divstūris", "Carnival Youth", "Labvēlīgais tips", "Laime pilnīga", "Very Cool People", Double Faced Eels", "Makree" un mūziķi Ansis, Edavārdi, Kristīne Prauliņa, Viņa, Chris Noah un dīdžejs Toms Grēviņš.

Kā ziņots, festivāls "Summer Sound" šogad norisināsies 9.reizi. Tas notiks Liepājā 2.augustā un 3.augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)