Banner 980x90

Kā atsvaidzināt savu virtuves interjeru

Pienāk brīži, kad vēlamies savā vidē pārmaiņas. Virtuve ir telpa, kas visbiežāk ir sievietes mīļākā vieta, jo tajā tiek pavadīts daudz laika, gatavojot ēst savai ģimenei. Lai sieviete būtu laimīga, noteikti jāparūpējas, lai viņa savā vidē justos komfortabli un viņai patiktu tas, ko redz. 

Ne vienmēr mūsu maciņi ir gatavi lielam remontam un ne vienmēr tas ir vajadzīgs. Lai atsvaidzinātu istabas interjeru, nepieciešams tikai izmainīt kādas nianses, un telpa izskatīsies pavisam citādāk. 

Ja Tava virtuve ir neitrālā, gaišā krāsā, tad vari to atsvaidzināt, izmantojot košus interjera akcentus saskaņotās krāsās, piemēram, jaunu sienas pulksteni, vāzīti uz galda, vienādas krāsas dvielīšus, jaunus aizkarus vai skaistu gleznu.

Ja virtuve jau ir pilna krāsu, piemēram, ja Tavas sienas ir ar krāsainām tapetēm, tad veids, kā Tu vari to atsvaidzināt, būtu, ieviešot kaut ko sev tīkamu vienā no tapešu dominanšu krāsām. Piemēram, ja tapetēs dominē oranžā krāsa, nopērc oranžu galdautu vai oranžus virtuves krēslus. Virtuves krēsli cenas ziņā, protams, būs lielāks ieguldījums nekā, piemēram, jauns galdauts, taču tas noteikti būs lētāk, nekā pārlīmēt tapetes vai nomainīt virtuves iekārtu. 

Savukārt, ja Tev pavisam apnikusi sava virtuves iekārta, tad vari ķerties pie otām un pārkrāsot savas virtuves iekārtas fasādes vai arī pasūtīt tās citā krāsā vietā, kur pirki savu virtuves iekārtu. 

Vēl labs un skaists variants ir izmantot sienu, kas atrodas starp augšējiem virtuves skapīšiem un virtuves virsmu, tajā glīti ieliekot stikla sienas paneļus, kuros attēloti kādi skaisti ziedi, zaļumi vai kas abstrakts Tev vēlamos toņos. Taču jāatceras, ka, uzliekot šādu paneli, tas būs ilgstošs prieks un vienmēr atradīsies redzamā vietā, tāpēc ieteicams apdomāt, ko tieši vēlies uz tā redzēt, jo mūsdienās uz šiem stikla paneļiem uzdrukāt ir iespējams it visu. 

Mūsdienīgu un atsvaidzinošu izskatu varētu radīt arī apgaismojuma papildināšana, lampas nomaiņa vai, piemēram, apgaismojuma ierīkošana zem skapīšiem, kura izgaismotu darba virsmu. Īpaši ērtas ir LED lentas, kuriem ir speciāli paredzēti alumīnija profili, kuros jau var integrēt slēdžus, ja apgaismojums iepriekš nav paredzēts. 

Meklējot idejas savai virtuvei, iesakām ieskatīties 220.lv mājaslapā, kur atradīsi visu, kas nepieciešams, lai atsvaidzinātu savu virtuvi un radītu pavisam jaunu, patīkamu noskaņojumu. Iepirkties internetā ir gan ērti, gan vienkārši, un 220.lv  interneta veikalā ir viegli atrodams viss pa nozarēm, kā arī katram produktam ir dots apraksts, izmēri un cenas. Tu vari izmainīt savu istabu, pat neizejot no savām mājām, un tā ietaupīsi ne tikai savu dārgo laiku, bet arī naudu. Ja vēlies iegādāties dārgākas preces, vari izvēlēties līzingu.

Iepirkties internetā ir droši, jo 220.lv dod garantiju par savām precēm un piedāvā kvalitatīvas preces. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)