Banner 980x90

Kā izvēlēties piemērotākos ziemas apavus?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai gan varētu šķist, ka apavu izvēle ir diezgan vienkāršs process, tā nemaz nav. Ir nepieciešams pievērst uzmanību vairākām lietām, lai varētu iegādāties izturīgus un kvalitatīvus apavus, kuri kalpos ilgu laiku. Bieži vien rodas situācijas, kad cilvēki iegādājas lētus apavus, nemaz nepaskatoties uz apavu kvalitāti. 

Šajā rakstā tev pastāstīsim, kuri ir tie faktori, kuriem noteikti ir nepieciešams pievērst uzmanību, ja esi ziemas apavu meklējumos. 

Ādas apavu iegāde
Ja vēlies iegādāties kvalitatīvus apavus, noteikti nevajadzētu žēlot naudu. Protams, ka kvalitāte ir svarīga, un par kvalitāti ir nepieciešams arī maksāt. Vislabāk būtu iegādāties ziemas apavus, kas veidoti no dabīgās ādas. 

Šobrīd veikalos iespējams iegādāties apavus no mākslīgās ādas, tomēr vislabāk būtu iegādāties ziemas apavus, kas radīti no dabīgās ādas, jo tikai tādā veidā varēsi būt pārliecināts, ka kājas vienmēr būs siltumā. Labāk tomēr iztērēt lielāku naudas summu un iegādāties apavus, kas kalpos vairākas sezonas, nekā iegādāties apavus, kuri jau pēc 2 mēnešiem ir jāmet ārā.

Pievērs uzmanību zolei
Ļoti svarīgs faktors, lai izvēlētos piemērotākos apavus, ir apavu zole. Vislabāk būtu izvēlēties apavus, kuru zole ir veidota no gumijas, poliuretāna vai arī polivinilhlorīta. Šāda veida zole ir gan izturīga, gan arī lokana. 

Labi būtu izvēlēties zoli, kurai ir reljefa zīmējums, jo tā būs garantija, ka ziemas apavi neslīdēs. Noteikti nepieciešams pievērst uzmanību arī zoles biezumam. Ja vēlies, lai būtu siltāk, tad nepieciešams iegādāties zābakus uz platformas. 

Tāpat ir svarīgi pievērst uzmanību arī zoles stiprinājumam. Savienojuma vietai vajadzētu būt nošūtai vai arī zolei jābūt pielīmētai ar līmi. Nošūta zole būs kvalitatīvāka nekā pielīmēta, tāpēc labāk izvēlēties šāda veida apavus, lai pēc mēneša jau nevajadzētu iegādātos apavus mest ārā.

Ziemas zābaku izmērs
Ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību arī apavu izmēram. Eksperti iesaka iegādāties par 1-2 izmēriem lielākus ziemas apavus tādeļ, ka šauros apavos kājas nejutīsies ērti. Noteikti nevajadzētu iegādāties apavus, kuros kāja ir saspiesta. 

Kāpēc izvēlēties dārgākus apavus?
Ļoti bieži viens no faktoriem, kuriem cilvēki pievērš uzmanību, kad vēlas iegādāties apavus, ir to cena. Tādās situācijās ļoti bieži pat apavu kvalitātei ir sekundāra loma, jo tiek ņemta vērā tikai apavu cena. 

Cilvēki reti aizdomājas, ka, iegādājoties nekvalitatīvus apavus, nāksies pārmaksāt. Labāk samaksāt mazliet vairāk un savā īpašumā iegūt kvalitatīvus apavus, nevis samaksāt mazāk, bet iegādāties tādus apavus, kuri jau drīz vien būs jānomaina.

Iepērcies internetā
Mūsdienās, lai iegādātos ziemas apavus pat nav jādodas uz veikaliem, jo apavus iespējams iegādāties arī interneta veikalos. Viens no šādiem veikaliem ir 220.lv, kurā ļoti plašā piedāvājuma klāstā iespējams iegādāties dažāda veida ziemas apavus, kuri izceļas ar kvalitāti.
Iepirkšanās interneta veikalā ir ļoti ērta, jo apavus iespējams aplūkot pārskatāmā veidā. Interneta veikals 220.lv regulāri rīko arī dažādas akcijas un izpārdošanas, kuru laikā pie ziemas apaviem iespējams tikt ar ievērojamām atlaidēm. Tā ir arī tava iespēja tikt pie sen kārotajiem apaviem. 

220.lv plašā klāstā atradīsi gan sieviešu ziemas apavus, gan arī vīriešu un bērnu ziemas apavus. Tā ir unikāla iespēja ikvienam ģimenes loceklim iegādāties kvalitatīvus ziemas apavus, ar kuriem izbaudīt ziemas priekus. 

Iepirkšanās interneta veikalā 220.lv ir pavisam vienkārša. Tev nepieciešams izvēlēties piemērotākos apavus, pievienot tos iepirkuma grozam, tad izvēlēties apmaksas veidu, kā arī piegādes veidu. Iespējams saņemt ziemas apavus ar piegādi uz mājām, kas nozīmē, ka tev pat nebūs nepieciešams piecelties no dīvāna.

Pirms apavu iegādes pievērs uzmanību apavu kvalitātei. Tikai tādā veidā varēsi būt pārliecināts, ka kājas vienmēr būs sausas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)