Banner 980x90

Karostā filmēs Japānā populāra televīzijas šova epozodes

Ventspils, 23.febr., LETA. Rīt, 24.februārī, Karostas cietumā Liepājā viesosies filmēšanas grupa no Japānas, lai filmētu epizodes pašlaik Japānā populāram televīzijas šovam, aģentūru LETA informēja Karostas glābšanas biedrības valdes locekle Monta Krafte.

Kā skaidroja Krafte, "Itte Q: Let’s Challenge the World" pašlaik ir visvairāk skatītais televīzijas šovs Japānā. To rāda svētdienu vakaros un tam ir 20 miljonu skatītāju, viņa norādīja.

Šovā grupa Japānas populāru aktieru, komiķu un citu pazīstamu cilvēku ceļo pa pasauli un piedalās dažādos neparastos piedzīvojumos, ļaujoties neparastiem izaicinājumiem. Šonedēļ filmēšana notiek Baltijas valstīs.

Japānas televīzija filmēs, kā Karostas cietumā nakšņos japāņu slavenība - aktrise, komiķe un piedzīvojumu programmu vadītāja Imoto Aijako. Iepazīstinot skatītājus ar eksotisku dabu, retiem dzīvniekiem, neparastām aktivitātēm un savdabīgiem cilvēkiem, aktrise iemantojusi iesauku "Bīstamo nezvēru medniece".

Karostas cietums jau iepriekš ticis atspoguļots Japānas, Ķīnas un Honkongas medijos, bet tik vērienīga Japānas mediju vizīte Karostas cietumā notiks pirmo reizi, pauda Krafte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)