Banner 980x90

Karostas cietums ierindots starp pasaules neparastākajām naktsmītnēm

Ventspils, 1.dec., LETA. Karostas cietums Liepājā ir iekļauts 11 pasaules neparastāko nakstmītņu sarakstā, ko veidojis tūrisma ceļvežu izdevējs "Where Traveler", aģentūru LETA informēja Karostas glābšanas biedrības valdes locekle Monta Krafte.

Neparasto naktsmītņu saraksta sastādītājs "Where Traveler", pēc Kraftes teiktā, ir viens no lielākajiem tūrisma žurnālu, karšu, ceļvežu grāmatu un digitālo tūrisma materiālu izdevējiem pasaulē un tā auditorija ir 246 miljoni ceļotāju gadā. Ar neparasto naktsmītņu sarakstu var iepazīties interneta vietnē "Wheretraveler.com".

Savādo naktsmītņu sarakstā iekļauti viesu apartamenti, kas izveidoti sudraba raktuvēs, koku galotnēs, zem ūdens, ledus alās, sāls alās u.c. neparastās vietās. Sarakstā bez Karostas cietuma iekļuvušas viesnīcas dažādās pasaules malās - Vjetnamā, Šveicē, Zviedrijā, Japānā, Korejā, Bolīvijā, Kanādā, Vācijā un Nīderlandē.

Karostas cietumā šogad pārnakšņojuši 319 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)