Banner 980x90

Kredīts – iespēja aizņemties apmēram 10 minūšu laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nauda var vienmēr nepietikt – īpaši tad, kad veicami lieli pirkumi vai Jūs pārsteiguši neplānoti izdevumi. Kredīts ir viena no iespējām, kas šādās situācijās var palīdzēt.

 

Izvēlieties savai situācijai piemērotāko kredīta piedāvājumu 
Sakrāt naudu kādam lielam pirkumam var prasīt vairākus gadus – kredīts dod iespēju to iegādāties uzreiz un naudu atmaksāt pakāpeniski, laikam ejot. Kredītus piedāvā gan bankas, gan privātie uzņēmumi:
- bankās iespējams iegūt aizdevumus lielākiem izdevumiem, piemēram, mājokļa iegādei vai studijām. Lai pieteiktos šādiem kredītiem, ir jādodas uz banku, turklāt ir vajadzīgs arī galvotājs;
- privātie kredītdevēji piedāvā nelielus īstermiņa aizdevumus – ātros kredītus, kas iegūstami internetā vai ar SMS palīdzību. 

Ātrie kredīti ir kļuvuši īpaši pieprasīti – tos var iegūt vien dažās minūtes, nav jādodas uz pašu kredītiestādi, turklāt nav vajadzīgs galvotājs, ķīla vai izziņa no darba vietas.

"Kredits7" piedāvā aizdevumus gan internetā, gan ar SMS starpniecību
Uzņēmums "Kredits7" rūpējas par to, lai katrs klients būtu apmierināts ar apkalpošanu un spētu iegūt tieši savai situācijai nepieciešamo:
- aizdevums iespējams no 100 līdz 300 eiro ar termiņu uz 15, 21 vai 30 dienām;
- termiņu var pagarināt par vēl 15, 21 vai 30 dienām, ja pirms termiņa beigām saprotat, ka nepaspēsiet atmaksāt;
- aizdevumu drīkst atmaksāt pa daļām – nav obligāti jāgaida, kad ir pieejama visa summa, lai to atdotu vienā maksājumā.

Pieteikties var jebkurš pilngadīgs Latvijas pilsonis ar pastāvīgiem un atbilstošiem ienākumiem. Otro reizi aizņemoties, vairs nebūs vajadzīgs pat dators – pietiks vien aizsūtīt "Kredits7" īsziņu ar nepieciešamo summu un termiņu, lai pāris minūšu laikā saņemtu naudu kontā.

Kredītu iespējams iegūt pat 10 minūšu laikā
Kredīta iegūšana no "Kredits7" tiešām prasīs vien 10 minūtes, ja Jūs atbilstat visiem nosacījumiem un nosūtat pieteikumu "Kredits7" darba laika ietvaros. Pieteikumu var nosūtīt aizdevēja mājaslapā:
- galvenajā lapā izvēlieties kredīta lielumu un termiņu;
- izlasiet visus līguma noteikumus, ievadiet nepieciešamo informāciju un izveidojiet savu lietotāja profilu;
- pārskaitiet aizdevējam "Kredits7" vienu eiro centu – tas aktivizēs Jūsu profilu un piesaistīs tam Jūsu bankas kontu;
- piesakieties, sagaidiet atbildes īsziņu un gaidiet naudu savā kontā.

Atcerieties, ka tā nav viegli iegūstama nauda, tā būs jāatmaksā no nākotnes ienākumiem. Pārdomājiet savas iespējas atmaksāt un apskatiet "Kredits7" aizdevumu piedāvājumus mājaslapā kredits7.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)