Banner 980x90

Krēsli dažādiem pasākumiem – nomā pie Akurats.lv!

Atpūtas pasākumu rīkošanā arvien populārākas kļūst saliekamās nojumes, kas paredzētas brīvdabas pasākumiem. Uzņēmuma "Akurāts" piedāvājumā ir ne vien telšu noma, bet  arī dažādu veidu aprīkojums, tostarp arī krēsli. 

Klientiem tiek piedāvāti dažādu veidu krēsli, kas lieliski noderēs praktiski ikvienā pasākumā. Krēslu noma ir arī lielisks veids, kā ietaupīt gadījumos, kad nepieciešami krēsli tikai īpašiem gadījumiem, jo tie nav jāiegādājas un jāmaksā ir tikai par to laiku, kad krēsli patiešām ir nepieciešami.

"Akurāts" piedāvā krēslus, kas platumā ir 450mm, bet garumā sasniedz 800mm. Jūs varat izvēlēties krēslus klasiskā melnā krāsā, tādējādi tas iederēsies praktiski jebkurā vietā. Pasūtot krēslus sadarbībā ar firmu "Akurāts", Jums nebūs jāraizējas, jo uzņēmuma darbinieki piegādās krēslus uz Jūsu norādīto adresi, kā arī veiks to montāžu un demontāžu.

"Akurāts" piedāvātie krēsli nodrošinās apmeklētājiem maksimālu komfortu un ērtības. Tie ir ērti pārvietojami un maksimāli kvalitatīvi izturības ziņā. Ja zināt, ka gada laikā ir tikai daži pasākumi, kuros pie Jums pulcējas ļaužu pūļi, tad izdevīgs risinājums ir gan krēslu noma, gan arī telts nojumes nomāšana uz konkrētu laiku. Nav svarīgi, kādu pasākumu šosezon plānojat – kāzas, izlaidumu, jubilejas svinības vai tikšanos ar kolēģiem nepiespiestā gaisotnē. Padomājiet par mājīgas atmosfēras radīšanu ar lieliskiem sēžamajiem.

Vēl bez klasiskajiem krēsliem "Akurāts" piedāvā  banketu un bāra krēslus. Piemēram, banketu krēsli atšķiras ar to, ka tie ir izgatavoti no mīksta materiāla. Tas nozīmē, ka, arī pavadot ilgāku laiku sēžot krēslā, komforta sajūta ne brīdi nemazināsies. Banketu krēsli šobrīd ir pieejami melnā krāsā ar gaiši pelēku metāla rāmi. Savukārt bāra krēsli ir īpaši gaumīgi un izstrādāti ar atbilstošu dizainu, lai perfekti iederētos bāros un festivālos. 

Lai noskaidrotu precīzas krēslu nomas izmaksas un veiktu to pasūtīšanu, sazinieties ar uzņēmuma darbiniekiem pa tālruni 26338888 vai e-pastu: info@akurats.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)