Banner 980x90

Laiks domāt arī par Valentīndienas dāvanām

Lielus un nozīmīgus pirkumus ir labi plānot laikus, atlikt tiem naudu un meklēt labākos piedāvājumus. Lai gan tagad visiem prātā Ziemassvētku dāvanas un svinības, pavisam drīz jau svinēsim Valntīdienu. Tie ir mīlestības svētki, kuros vēlamies no sirds pateikt tuvākajiem, ka viņus mīlam un pārsteigt ar pārdomātu dāvanu. 

Valentīndienas dāvanas ir īpašs žests, nereti tas ir mirklis, kad tiek izteikts bildinājums vai notiek atzīšanās mīlestībā. Tāpēc ar simbolisku dāvaniņu var nepietikt. Iesakām jau savlaicīgi apsvērt Valentīndienas dāvanu idejas un to potenciālās izmaksas, lai pēdējā brīdī nav robs budžetā un nav satraukumā jāķer pirmais, kas pagadās pa rokai.

Valentīndienas dāvanas katrai gaumei plašā izvēlē iespējams apskatīt un pavisam ērti iegādāties interneta veikalā lieliskadavana.lv, kur vienuviet apkopoti daudzi brīnišķīgi piedāvājumi no Latvijas un arī kaimiņvalstu uzņēmējiem. Lūk, daži no tiem!

Romantiska atpūta "SPA Hotel Ezeri"
"SPA Hotel Ezeri" ir viena no Vidzemes SPA pērlēm, kas jau daudzus gadus ir apmeklētāju iecienīta savas īpašās atmosfēras un lielisko pakalpojumu dēļ. Atpūta šajā viesnīcā būs fantastiska Valentīndienas dāvana, kas iepriecinās ikvienu mīlošu sirdi. Piedāvājumā ir iekļauta atpūta Lux numuriņā, kur jūs jau gaida šampanietis un augļi, tāpat tiek nodrošināti daudzveidīgi SPA pakalpojumi vairāku stundu garumā. Varēsiet izbaudīt dzirkstošu pērļu vannu, ķermeņa pīlingu, VIP saunu, relaksējošu masāžu diviem un pat vaska aplikācijas pēdām. Bet no rīta viesnīcas restorānā varēsiet baudīt gardas brokastis.

Pāru rituāls "Hotel Jūrmala SPA" viesnīcā
Ja Vidzeme nav pa ceļam, kā būtu ar Jūrmalu? Varat izbaudīt pāru rituālu "Hotel Jūrmala SPA" viesnīcā, kas arī ir viena no SPA viesnīcām, kuras kvalitāte un profesionalitāte komentārus vairs neprasa. Kas ir pāru rituāls? Tā ir divvientulība, baudot dažādas SPA procedūras – bez steigas, mierīgas mūzikas un sveču gaismas pavadībā. Nomierinoša burbuļvannas, pēdu masāža, pilna ķermeņa masāža un siltas tējas baudīšana divatā. Vai neizklausās lieliski pavadīts laiks kopā ar savu mīļoto cilvēku? 

Atpūtas diena sanatorijā "Gradiali" diviem
Ja Valentīndienā plānojat savu mīļoto cilvēku palutināt ar atpūtu ārpus Latvijas, tad nekur tālu nav jābrauc, lai izbaudītu kvalitatīvu SPA. Lietuvas sanatorija "Gradiali" ir pazīstama kā lieliska veselības uzlabošanas iestāde, kur mierīgā atmosfēra atpūsties no ikdienas rutīnas, stresa un spriedzes. Varēsiet izbaudīt visa ķermeņa masāžu ar ēteriskajā eļļām, atpūtu baseinā un pirtīs, uzlādēties ar veselīgiem dzērieniem un ēdieniem. Pie reizes arī varēsiet apskatīt kādas no kaimiņzemes skaistākajām vietām.

Romantiski mirkļi diviem Tallinā
Ja vairāk dodat priekšroku skandināviskai noskaņai, tad varat arī baudīt romantiskus mirkļus Tallinā. Šī ir burvīga pilsēta, kas ievelk ar savu noskaņu un arhitektūru. Un tajā jūs ar savu mīļoto cilvēku arī varat kopā pavadīt lieliskus atpūtas mirkļus. Atpūta mājīgā viesnīcā liks aizmirst par ikdienas raizēm un piešķils jaunu dzirksti attiecībām. Bagātīgas maltītes, atpūta ūdens parkā un trenažieru zālē, romantiski mirkļi un divvientulība – tas ir tas, ko varat sev un savai otrajai pusītei pasniegt kā labāko Valentīndienas dāvanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)