Banner 980x90

Latvijas Motosporta federācijai bezatlīdzības lietošanā nodod mototrasi Liepājā

Ventspils, 30.janv., LETA. Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) valde nolēmusi Latvijas Motosporta federācijai bezatlīdzības lietošanā nodot Laumas motokrosa trasi Liepājā Latvijas un Eiropas līmeņa sacensību rīkošanai, aģentūru LETA informēja Liepājas SEZ pārstāve Līga Ratniece-Kadeģe.

Liepājas SEZ pārvaldē saņemta federācijas vēstule, kurā apliecināts, ka Laumas mototrasei, kas atrodas Pulvera ielā 8, ir perspektīvas piesaistīt Latvijas un Eiropas līmeņa sacensības, tāpēc lūgts to nodot lietošanā federācijai.

Neapbūvētais nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala un asfaltēta laukuma. Šajā teritorijā ir mototrases, ko līdz 2017.gada beigām izmantoja un apsaimniekoja trīs motoklubi. Liepājas SEZ valde, izvērtējot saņemto iesniegumu un ņemot vērā to, ka zemes gabals nav iznomāts, secinājusi, ka ir lietderīgi nodot mototrasi bezatlīdzības lietošanā sabiedriskā labuma organizācijai, kuras darbības veids ir sporta atbalstīšana. Tādējādi tiks nodrošināta iespēja motosportistiem lietot un apsaimniekot esošās mototrases, kā arī organizēt tajās sacensības.

Plānots, ka Latvijas Motosporta federācija mototrasi bez atlīdzības varēs izmantot, kamēr vien šai organizācijai būs sabiedriskā labuma organizācijas statuss, vai līdz brīdim, kad Liepājas SEZ šī teritorija būs nepieciešama tās uzdevumu veikšanai. Pašlaik līgumu plānots noslēgt uz vienu gadu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)