Banner 980x90

LEGO – caur jautrību uz asu prātu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Mūsdienās, kad vide ir pilna ar tehnoloģijām, bērni jānodrošina ar praktiskiem hobijiem, kas spēj noturēt viņu aktīvos prātus nodarbinātus un ieinteresētus. Šāds hobijs ir LEGO. Šīs rotaļlietas galvenā pārliecība un mērķis ir likt bērniem augt un mācīties caur nepiespiestu vidi un spēlēšanos. Tas ir viens no efektīvākajiem un patīkamākajiem veidiem, kā veicināt bērna prāta pozitīvu attīstību bez lieka stresa.

Katrs komplekts visai dzīvei
LEGO ir pastāvējis jau 50 gadu, un visu šo gadu laikā pilnīgi nekas nav mainījies – nopērkot pašu pirmo izlaisto komplektu un pašu pēdējo, tos perfekti varētu savienot. Tā ir viena no LEGO priekšrocībām – visus tā produktus un komplektus var likt, būvēt un mainīt savā starpā, veidojot vēl neredzētas būves. Vienīgā robeža ir paša būvētāja iztēle.

Ne tikai topošajiem arhitektiem
Ir pierādīts, ka LEGO ir spēcīgs dzinējs bērna prāta attīstībā un izglītībā. Darbošanās ar konstruktoru no agra vecuma veicina dažādas prasmes:
- neskaitāmās klucīšu savienošanas un konstrukciju būvēšanas iespējas nepārtraukti liek darboties iztēlei, pie tam uzreiz 3 dimensijās. Šāda prasme piemīt matemātiķiem un arhitektiem – tiek attīstīta loģiskā domāšana un varbūt pat ielikti pamati nākotnes karjerai;
- saprotams, ka LEGO ir lieliska spēle, lai mācītos risināt problēmas. Neatkarīgi no tā, vai būvētājs pats ir izdomājis, ko likt, vai viņam priekšā ir norādījumi, visu laiku tiek domāts, kādu kauliņu likt nākamo, kādā krāsā un kā tas mainīs visu iecerēto būvi;
- LEGO likšana ar draugiem attīsta komunikācijas prasmes – tas pat ir viens no ārstniecības veidiem bērniem ar autismu. LEGO māca sarunāties, sadarboties, risināt problēmas grupā un pielikt pūles, lai sasniegtu mērķi.

LEGO nekad nav par vēlu
LEGO konstruktoriem nav vecuma ierobežojuma – sev piemērotu grūtības līmeni atradīs ikviens. Vari pasūtīt LEGO jau šodien uz mājām no interneta veikala 1a.lv. Te pieejama plaša konstruktoru izvēle – City, Ninjago, Star Wars jau lielākajiem, un lielie klucīši Duplo pašiem mazākajiem. Ir pieejamas līnijas, kas īpaši ieinteresēs gan meitenes, gan puikas.

Pasūti internetā un saņem LEGO tajā pašā dienā uz mājām vai personiski 1a.lv klientu apkalpošanas centrā. Konstruktors ir lieliska dāvana un ieguldījums bērna priekā un nākotnē. Meklē LEGO interneta veikala mājaslapā 1a.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)