Banner 980x90

Liepājā iereibis vīrietis ar nazi mēģina ielauzties dzīvoklī

Jelgava, 26.janv., LETA. Vakar Liepājā aizturēts kāds iereibis vīrietis, kurš ar nazi mēģinājis ielauzties dzīvoklī, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Izsaukumu par to, ka vienā no daudzdzīvokļu māju kāpņutelpām Klaipēdas ielā kāda persona ar nazi cenšas ielauzties dzīvoklī, policija saņēma pirms pusnakts. Kad likumsargi ieradās notikuma vietā, vīrietis kļuva agresīvs un sāka vicināties ar nazi.

Pielietojot speciālos cīņas paņēmienus, vīrietis tika atbruņots un aizturēts.

1976.gadā dzimušais vīrietis nogādāts Pašvaldības policijas Īslaicīgās aizturēšanas telpās atskurbšanai, bet vēlāk nodots Valsts policijas darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)