Banner 980x90

Liepājā notiks "Nakts velobrauciens" 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 16.septembrī, plkst.22.00 Liepājā tiks organizēts jau šogad vairākkārt notikušais un lielu popularitāti guvušais "Nakts velobrauciens", pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Pasākums aizsākās šī gada pavasarī un to jau izmēģinājuši dažāda vecuma riteņbraukšanas cienītāji. Eiropas Mobilitātes nedēļā uzsvars tiks likts uz redzamību, kas ir īpaši svarīga diennakts tumšajā laikā. Būs iespēja satikt arī CSDD Gaismas cilvēku.

Uz pasākumu aicināti gan lieli gan mazi. Ierodoties pasākumā, nevajadzētu aizmirst par drošību uz ceļa, ārā būs tumšs, tādēļ ikvienam jāpadomā par redzamības zīmēm.

Velobrauciena starts plānots plkst.22.00 pie velodarbnīcas "Radi velo pats", Vecajā Ostmalā 54. Plānots, ka "Nakts velobrauciens" būs divu stundu garš. "Nakts velobrauciens" norisināsies Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. 

Eiropas Mobilitātes nedēļas ietvaros, piektdien, 16.septembrī,  īpaši izdevīgus piedāvājumus varēs saņemt visi velobraucēji, kas dienas laikā kā pieturvietu izvēlēsies kafejnīcas "Red Sun buffet" Pasta ielā un kafejnīcu "Darbnīca" Lielā ielā. 

Kafejnīca "Red Sun buffet" visiem velobraucējiem šajā dienā kā motivācijas balvu par velosipēda izmantošanu kā pārvietošanās līdzekli dāvinās iespēju kafiju un tēju iegādāties ar 20% atlaidi, kā arī pasniegs atlaižu kuponus arī citiem kafejnīcas piedāvājumiem līdz gada beigām. 

Kafejnīcas "Red Sun buffet" darba laiks darba dienās no pirmdienas līdz ceturtdienai ir no plkst.12.00 līdz plskt.21.00, savukārt piektdien un sestdien no plkst.12.00 līdz plkst.24.00, bet svētdien no plkst.11.00 līdz plkst.20.00.

Savukārt kafejnīcā "Darbnīca" visi velobraucēji ar 50% atlaidi varēs iegādāties jebkuru bezalkaholisku dzērienu, kā arī desertus un kūkas. Arī turpmāk katru darba dienu un brīvdienās visi, kas kā pārvietošanās līdzekli izmantos velosipēdu, skrituļslidas, skrituļdēli vai jebkuru citu videi draudzīgu transporta līdzekli bezalkaholiskos dzērienus, kūkas un desertus varēs iegādāties ar 10% atlaidi. 

Kafejnīcas "Darbnīca" darba laiks darba dienās no pirmdienas līdz ceturtdienai ir no plkst.8.30 līdz plkst.21.00, piektdienās un sestdienās no plkst.8.30 līdz plkst.02.00, bet svētdien no plkst.10.00 līdz plkst.20.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)