Banner 980x90

Liepājā notiks tikšanās ar radiologu - terapeitu Andri Kalnu

Publicitātes foto/ Foto: Liepaja.lv
Publicitātes foto/ Foto: Liepaja.lv
 Biedrības "Dzīvības koks" Liepājas nodaļa aicina otrdien, 10.maijā plkst.17.00 uz tikšanos ar Liepājas reģionālās slimnīcas Staru terapijas nodaļas radiologu terapeitu Andri Kalnu - par staru terapijas piedāvātajām iespējām gan onkoloģiskajiem, gan citiem pacientiem, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.  

Tikšanās notiks Liepājas Sociālā dienesta zālē, Veidenbauma ielā 3.

Tāpa pieteikties aicināti grāmatsiešanas apmācībai (māksliniece Liene Eltermane), keramikas/veidošanas nodarbībām (māksliniece Ilze Eniņa) un neparastajiem rokdarbiem (mandalu pīšana u.c., mezglu siešana - Sandra Audere, Ilze Vainovska).

Ar Liepājas domes atbalstu vasarā īstenots projekts "Tiklīdz tu dari, tu vari" - darīsim un varēsim.

Nākamā tikšanās paredzēta 14.jūnijā, kā vienmēr mēneša otrajā otrdienā, plkst.17.00 Tēma "Meditācija jeb prāta nomierināšana".

Biedrība "Dzīvības koks" apvieno esošos un bijušos onkopacientus, kā arī viņu tuviniekus vai citus, kam, saskaroties ar diagnozi "vēzis", nepieciešams atbalsts vai kuri var sniegt šo atbalstu citiem. Liepājas nodaļa izveidota 2013.gada septembrī.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)