Banner 980x90

Liepājā vēlētājs sūdzas, ka nav saņēmis pilnu biļetenu komplektu

LETA
LETA
Ventspils, 1.jūn., LETA. Šodien kādā no Liepājas vēlēšanu iecirkņiem kāds vēlētājs, iznākot no balsošanas kabīnes, informējis vēlēšanu iecirkņa darbiniekus, ka biļetenu komplektā trūkstot viena saraksta, aģentūru LETA informēja Liepājas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Simona Petrovica.

Iecirkņa darbinieks izsniedzis vēlētājam jaunu biļetenu komplektu, un vēlētājs pēc tam ir nobalsojis.

Vēlētājs vēlēšanu komisiju neesot informējis, kura saraksta tieši biļetenu komplektā pietrūkst. Kā pieļāva vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja, šāda kļūme tiešām varētu būt notikusi cilvēciska faktora dēļ - katrā iecirknī esot jāsadala vidēji ap 1000 komplektu, un biļetenu lapas, iespējams, varēja būt "salipušas" kopā.

Lai izslēgtu šādas situācijas, vēlēšanu iecirkņu darbinieki vēlētāju klātbūtnē pirms biļetenu izsniegšanas vēlreiz uzmanīgi pārliecināsies, vai tiek izsniegti visi desmit vēlēšanu biļeteni, uzsvēra Petrovica.

Neskaidrību gadījumā aicinām iedzīvotāji aicināti nekavējoties vērsties pie vēlēšanu iecirkņa priekšsēdētājas vai sazināties ar pilsētas vēlēšanu komisiju, zvanot pa tālruni 63404700.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)