Banner 980x90

Liepājas jaunieši piedalīsies pilsētas izpētes projektā "Photo Voice"

Foto: Rebeka Žeire/ LETA
Foto: Rebeka Žeire/ LETA
Trešdien, 19.oktobrī, plkst.18.30, Liepājas jauniešu mājā norisināsies pirmā tikšanās pilsētas pētniecības un foto projektam "Photo Voice" jeb "Foto balss" ar mērķi pievērst jauniešu uzmanību Liepājas skaistajām, interesantajām vietām, kā arī tām, kam nepieciešami uzlabojumi, pilsētas informācijas portāls Liepāja24.lv uzzināja Liepājas pirlsētas pašvaldībā. 

Diskutēt un meklēt risinājumus projekta laikā palīdzēs Jauniešu mājas brīvprātīgā no Itālijas Miriama, "Photo voice" ir viņas personīgā iniciatīva. "Photo Voice" ideja ir iesaistīt jauniešus vecumā no 16 līdz 30 gadiem kopīgi meklēt Liepājas stiprās un vājās vietas, iemūžinot tās fotogrāfijā. Pēcāk jaunieši kopā ar Miriamu fotogrāfijas analizēs un diskutēs par iespējām uzlabot pilsētas dzīvi, piedāvājot konkrētus risinājumus pašvaldībai un sabiedrībai.

"Photo voice" ir bezmaksas pasākums, kopumā dalībnieki tiksies četras reizes mēneša garumā. Dalībniekiem nepieciešams savs fotoaparāts vai kamera telefonā. Pirmā tikšanās reize notiks 19.oktobrī, plkst.18.30, Kungu ielā 24, Jauniešu mājā. Nākamā satikšanās un praktiskā nodarbība plānota 24.oktobrī, plkst.16.00.

Iepriekšēja pieteikšanās nepieciešama, aizpildot anketu ŠEIT 


Pasākumi tiek finansēti ar Eiropas Savienības programmas Erasmus+ finansiālu atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)