Banner 980x90

Liepājas teātris rīkos Ziemassvētku koncertus

Ventspils, 6.dec., LETA. Liepājas teātris šomēnes rīkos Ziemassvētku koncertus "Pieskāriena mirklis", aģentūru LETA informēja teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Ikgadējais Ziemassvētku koncerts Liepājas teātrī kļuvis par tradīciju un neatņemamu decembra repertuāra sastāvdaļu. Šogad svētku koncerts izskanēs 16 reizes, iepriecinot skatītājus laika posmā no 15.decembra līdz 30.decembrim.

Koncerta stāsts aizsāksies skolas aktu zālē, kurā kāda nenozīmīga lieta atsauks atmiņā lietas, notikumus un sajūtas. Programma veidota kā atmiņu stāsts par skaistiem dzīves mirkļiem, kas pārtaps skaistās fantāzijās - Liepājas teātra aktieri dzīvās mūzikas pavadījumā izdziedās latviešu komponistu sarakstītās dziesmas, kas būs gan apcerīgas, gan jautras. Kā īpašais koncerta viesis šogad tiek gaidīts arī saksofonists Artis Gāga, kuram ar Liepājas teātri bijusi sadarbība jau iepriekš. Koncertā skanēs arī Imanta Ziedoņa mīlas dzeja Andas Albužes un Edgara Pujāta izpildījumā.

Koncertu "Pieskāriena mirklis", kam par vadmotīvu izmantoti Imanta Ziedoņa vārdi "Nav nekas siltāks par sniega piku, ko cilvēks nes dāvināt otram", veido režisors Herberts Laukšteins, par palīgiem ņemot scenogrāfi Auriku Feldmani, kostīmu mākslinieci Kristīni Abiku, horeogrāfi Ingu Raudingu, gaismotāju Mārtiņu Feldmani, video māksliniekus Uldi Ligeru un Elīzu Ruciņu, kā arī muzikālo vadītāju Normundu Kalniņu un vokālo pedagoģi Ievu Dreimani.

Jau 10 gadus mazos skatītājus šajā laikā iepriecina arī izrāde "Sniegbaltītes skola", kas jau nospēlēta vairāk kā 70 reizes. Šogad to vēl iespējams noskatīties 12.decembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)