Banner 980x90

Liepājas Universitātes stipendiju šogad saņems divi vidusskolēni

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv

Liepājas Universitāte piešķīrusi gadskārtējās stipendijas vidusskolēniem. Šoreiz atšķirībā no citiem gadiem stipendiāti ir divi - Liepājas 15.vidusskolas skolēni Agneta Ormane un Dans Jurķis, aģentūru LETA informēja Liepājas Universitātes galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece.

Stipendija tiek piešķirta sešus mēnešus mācību gada otrajā semestrī, un tās kopējais apmērs ir 855 eiro. Lai gan stipendijas saņēmēji šogad ir divi, stipendija netiks dalīta, un abi skolēni saņems stipendiju pilnā apmērā.

Stipendiju komisijas priekšsēdētāja Sandra Okuņeva atzina, ka izvēlēties no stipendijas pretendentiem nav bijis viegli: "Svarīgi ir gan sekmju rezultāti, gan mērķtiecīga studiju izvēle un sabiedriskā aktivitāte."

Liepājas Universitāte stipendiju vidusskolēniem piešķir kopš 2013.gada, un tās mērķis ir finansiāli atbalstīt vidusskolēnu izcilību mācībās, veicināt viņu centienus pētniecības un radošajā darbībā, kā arī studiju sākšanu Liepājas Universitātē. Stipendija katru gadu tiek piešķirta ģimnāzijas vai vidusskolas 12.klases skolēnam par labām un teicamām sekmēm, godalgotām vietām republikas pilsētas, novada, reģiona vai valsts mācību priekšmetu olimpiādēs un skolēnu pētnieciskajā darbā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)