Banner 980x90

Mobilā kondicioniera izvēle: 6 faktori, ko ņemt vērā

Mobilais kondicionieris jau sen nav luksusa prece, tā  ir lieliska ierīce – īpaši noderīga vasaras tveicē, kad vislabprātāk gribētos laiskoties pludmalē, bet pienākumi vai apstākļi spiež laiku pavadīt telpās. Šī ierīce ir vienkārši uzstādāma, efektīva un aprīkota ar daudzām funkcijām, kas nodrošina lielākas ērtības. 

Mobilie kondicionieri kļūst arvien populārāki, līdz ar to pieejami plašā izvēlē. Izvēloties sev piemērotāko risinājumu, jāņem vērā daži faktori – ierīces izmērs, plānotais novietojums, uzturēšana, trokšņa līmenis, efektivitāte, kā arī cena. 

Kāda izmēra mobilais kondicionieris piemērotākais? 
Viens no būtiskākajiem faktoriem ir ierīces parametri. Izvērtējiet, kādā veidā to izmantosiet – ja pārnēsāsiet no telpas uz telpu, kondicioniera izmērs un pārnēsājamība būs ļoti būtisks faktors. 

Daži kondicionieru modeļi aprīkoti ar ritenīšiem to ērtākai pārvietošanai. Arī tad, ja ierīci plāno turēt tikai vienā telpā, tik un tā jāizvērtē tā izmēri. Izvēloties kondicionieri, vērā jāņem arī telpas platība – jo lielāka tā ir, jo jaudīgāka ierīce jāizvēlas. 

Kur ierīce tiks novietota?
Pirms došanās uz veikalu izlemiet, kur ierīce tiks novietota. Pārliecinieties, ka atradīsiet tai vietu arī tad, ja izlemsiet mainīt telpas iekārtojumu. 

Svarīgi arī ņemt vērā ierīces specifikāciju, piemēram, uzstādīšanas prasības. Piemēram, liela daļa mobilo kondicionieru modeļu paredzēti novietošanai loga tuvumā.  

Cik vienkārša ir izvēlētā mobilā kondicioniera uzturēšana? 
Noteikti jāizvērtē, kādas ir ierīces uzturēšanas prasības, lai izvēlētos ērtāko (un vienlaikus arī efektīvāko) risinājumu. 

Kāds ir ierīces radītais trokšņa līmenis? 
Lai arī liela daļa mobilo gaisa kondicionieru darbojas klusu, tomēr trokšņu līmenis noteikti ir aspekts, ko vajadzētu paturēt prātā. Noteikti salīdziniet vairākus modeļus, lai atrastu šajā ziņā atbilstošāko risinājumu. 

Kāds ir ierīces efektivitātes līmenis?
Noteikti vērts domāt arī par ierīces efektivitātes līmeni – jūs noteikti nevēlaties iegādāties ierīci un konstatēt, ka tā nepilda savas funkcijas tik labi, cik vajadzētu. Protams, te jāņem vērā savas individuālās prasības un telpas platība, lai atrastu piemērotāko risinājumu. Svarīgi arī pielāgot ierīces jaudu – pārāk zema jauda nedos vēlamo rezultātu, savukārt pārāk jaudīga ierīce lieki patērēs elektroenerģiju. Jaudīgas ierīces arī parasti ir dārgākas, tādēļ, lai optimizētu izmaksas, ieteicams izvēlēties tieši to, kas nepieciešams. 

Jāizvērtē arī ierīces funkcijas – daži modeļi aprīkoti ar dažādām papildu funkcijām vēl lielākam komfortam. Izvērtējiet, kas jums nepieciešams, lai lieki nepārmaksātu. 

Ne mazāk svarīgs faktors ir arī energoefektivitāte – svarīgi izvērtēt ne tikai ierīces pamata cenu, bet arī tās izmantošanas izmaksas. 

Kāda ir mobilā kondicioniera cena?
Mobilie kondicionieri pieejami daudzveidīgā izvēlē – atšķiras arī cenu līmeņi. Ierīces cenu ietekmē vairāki faktori, piemēram, tās parametri, jauda, funkcijas. Arī cenas dažādos veikalos var atšķirties, tādēļ vienmēr vērts aplūkot vairāku veikalu piedāvājumu. 

Gan mobilos kondicionierus, gan citas noderīgas lietas mājai atradīsiet arī tiešsaistē – interneta veikalos. Viena no iespējām, kur jūs sagaidīs plašs preču klāsts, ir interneta veikals 220.lv. Šeit noteikti atradīsiet sev nepieciešamo, varēsiet savstarpēji salīdzināt dažādas opcijas, kā arī ērti noformēt pasūtījumu. Klientu ērtībām tiek piedāvātas arī vairākas piegādes iespējas. 

Mobilais kondicionieris ir parocīgs risinājums gada siltajā sezonā – lieliski noderēs gan birojā, gan dzīvojamās telpās. 

Piedāvājums šobrīd ir gana daudzveidīgs, lai katrs varētu atrast un izvēlēties savām prasībām piemērotu variantu. Izvērtējiet savas vajadzības un izdariet gudru izvēli! 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)