Banner 980x90

No degošas mājas Liepājā evakuē gandrīz divdesmit cilvēkus

Rīga, 19.maijs, LETA. Vakar Liepājā degusi koka dzīvojamā māja, no kuras paši evakuējušies vai tikuši evakuēti 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar neilgi pēc plkst.22 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Lāčplēša ielu Liepājā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu koka dzīvojamā mājā. Pēc ierašanās notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka 20 kvadrātmetru platībā deg ēkas fasāde un jumta konstrukcijas. Neilgi pirms pusnakts ugunsgrēks tika likvidēts.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas pirmā stāva evakuējās 15 cilvēki, bet ugunsdzēsēji no ēkas otrā stāva evakuēja trīs cilvēkus.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, papīri, kūla, sadzīves tehnika, vieglā automašīna un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 52 izsaukumus - 24 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet 10 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem cilvēkiem, glābēji vakardien īsi pirms pusnakts Rīgā atbrīvoja kādas ēkas liftā iesprostotus trīs cilvēkus - glābēji lifta durvis atvēra un cilvēki varēja no tā izkļūt.

Kā ziņots, vakar glābēji no Daugavas Rīgā izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)