Banner 980x90

Tavs matracis – tava komforta zona

Kad pēc nogurdinošas dienas pārrodamies mājās, ir tik patīkami iekrist savā mīļajā gultā un ļauties pāris minūšu atelpai. Ikdienā mūsu gultām ir daudz plašāks pielietojums, nekā tas sākotnēji ir bijis. Mēs ne tikai guļam, bet arī atpūšamies – lasām, pavadām laiku viedierīcēs, skatāmies filmas un seriālus, kā arī strādājam un mācamies, izmantojot datoru vai kādu citu ierīci.

Lai gulta pildītu savas daudzās funkcijas, tās galvenā sastāvdaļa  matracis  ir rūpīgi jāizvēlas pēc sev nozīmīgiem faktoriem. Kur pirkt matraci? Erti.lv piedāvā lielisku matraču izvēli gan interneta veikalā, gan veikalā Rīgā, Maskavas ielā 180. Te atradīsiet mūsdienīgus un komfortablus Latvijā ražotus matračus jebkurai gaumei.

Erti.lv lepnums ir bezatsperu matraču klāsts, tie ir jaunās paaudzes matrači, kuru konstrukcijā nav klasisko atsperu. Matrača pildījums ir vairākos slāņos (atkarībā no modeļa) un pieļauj plašu cietības un mīkstības spektru. Bezatsperu matrači internetā apskatāmi Erti.lv mājaslapā  sākot no pavisam vienkāršiem modeļiem, beidzot ar ekskluzīviem matračiem, kurus novērtēs pat "princeses uz zirņa".

Bezatsperu matraču sastāvā ir mūsdienīgi materiāli, kas nodrošina ortopēdiski pareizu un ērtu nakts miegu. Visiem matračiem ir noņemams pārvalks, lai to varētu kopt atsevišķi. Bezatsperu matraču pildījuma spektra augšgalā ir Memory Foam putas. Šīs putas atbalsta galvu, kaklu un mugurkaulu, šo pildījumu iesaka arī ārsti. Šīs hipoalerģiskās putas atgrūž smakas un mitrumu, lieliski pielāgojas ķermeņa formai, kā arī "atceras" šīs formas. Nākamais slānis matracī ir perforētais latekss. Šis ir porains materiāls, tas elpo un uztur ideālu mikroklimatu. Nākamais slānis ir dabīga kokosriekstu šķiedra  ilgmūžīgs un dabīgs materiāls, kas lieliski noder kā profilaktisks līdzeklis cilvēkiem ar balsta un kustību aparāta slimībām. Erti.lv piedāvājumā ir matrači visos tirgus standarta izmēros, taču ir iespēja pasūtīt matraci arī pēc individuāliem mērījumiem.

Matrači no Erti.lv ir pieejami ar lieliskām atlaidēm, kas nozīmē, ka augstas kvalitātes vietējā ražojuma matracis var nonākt jūsu īpašumā par īpaši izdevīgu summu! Apskatiet lieliskos bezatsperu matračus Erti.lv vai Rīgā, Maskavas ielā 180.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)