Banner 980x90

Vērtēs priekšlikumu Liepājas SEZ valdes locekļus iecelt un atcelt ar pilsētas domes lēmumu

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv

Saeima 11.februārī nodeva izskatīšanai komisijās likumprojektu, kas paredz, ka Liepājas pilsētas domes deleģētos Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) valdes locekļus turpmāk varēs iecelt un atcelt ar pašvaldības lēmumu.

Pašreiz Liepājas SEZ likums paredz, ka Liepājas SEZ valdes locekļus ieceļ Ministru kabinets (MK). Līdz ar to arī Liepājas pilsētas domes deleģētos locekļus un pārstāvjus, kurus pašvaldība ieteikusi no komersantu vidus, valdes locekļa amatā saskaņā ar Liepājas SEZ likumu ieceļ MK.

Turpmāk pārstāvjus, kurus amatam deleģējusi Liepājas pilsētas dome, amatā iecels un no amata atbrīvos ar pilsētas domes lēmumu, savukārt Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas un Satiksmes ministrijas deleģētos valsts interešu pārstāvjus, tāpat kā līdz šim, amatā iecels un no amata atbrīvos MK.

Šādas izmaiņas paredz grozījumi Liepājas speciālas ekonomiskās zonas likumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)