Banner 980x90

Kādu dāvanu izvēlēties mammai svētkos

Mātes diena, apaļa jubileja, vārda diena, Ziemassvētki, 8. marts – šīs un vēl daudzas citas īpašās dienas mudina mūs atcerēties savu mammu un pateikt viņai paldies, iepriecināt ar jauku un pārdomātu dāvanu. Mammas mīlestība un rūpes ir tās, kas silda mūs visu dzīvi, tāpēc gribam viņai atdarīt ar to pašu. Iesakām dažas idejas, ja nepieciešama dāvana mammai svētkos.

Uzdāvini iespēju baudīt kultūru un mākslu
Kultūras notikumu Latvijā ir tiešām daudz – katrai gaumei, maciņam un vēlmēm. Tāpēc varat piemeklēt kaut ko mammai piemērotu un uzdāvināt biļetes, piemēram, uz teātri, operu vai koncertu. Varat arī iepriecināt viņu ar rakstīto kultūru un mākslu, uzdāvinot sen kārotu un labu grāmatu, kas atbildīs viņas gaumei. 

Kultūra ir tā, kurā smeļamies iedvesmu, kura liek mums domāt, sajust, izbaudīt, tāpēc tā ir lieliska pieredze, kas reizēm nepieciešama ikvienam, noteikti arī mammai. Visticamāk, ka viņa priecāsies, ja kultūru baudīsiet kopā ar viņu, tāpēc padomājiet uzreiz arī par biļeti sev. Bet varbūt viņa otru biļeti izmantos, lai uzaicinātu līdzi draudzeni.

Netraucēta atpūta – katra mamma to ir pelnījusi
Mammas ir tās, kas mūždien skrien, dara, par visiem rūpējas, uztraucas. Galu galā pašām sev un savām vēlmēm paliek gaužām maz vai nemaz laika. Bērnu pienākums būtu atgādināt, ka viņa ir pelnījusi atpūtu un nav jājūtas par to slikti, ka dodas, piemēram, kārtīgās SPA brīvdienās. 

Varat mammai uzdāvināt SPA kūri kaut kur tepat Latvijā, bet varat arī viņu palutināta ar braucienu uz kādu no Lietuvas vai Igaunijas labākajiem SPA centriem. SPA viesnīcās parasti ir tiešām plašs pakalpojumu klāsts katrai gaumei, kas ļaus justies lutinātai, izbaudīt mieru un uz mirkli aizmirst visas raizes, pienākumus.

Skaistuma rituāli mammai
Ja īsti nav laika garākām SPA brīvdienām, tas nenozīmē, ka no labsajūtas un rūpēm par sevi jāatsakās pavisam. Vienmēr var izvēlēties izbaudīt kādu atsevišķu skaistuma procedūru, piemēram, masāžu, ietīšanos, īpašu SPA rituālu, manikīru vai kādu sejas procedūru. Arī šis mazais mirklis, kas pavadīts zinošu meistaru rokās, dos pozitīvas emocijas un sajūtu, ka ir izdevies kaut nedaudz atpūsties, parūpēties par sevi. Uzdāviniet mammai skaistuma procedūru, ko viņa noteikti gribētu izbaudīt!

Traks piedzīvojums, kas noteikti paliks atmiņā
Bet varbūt īstā dāvana mammai svētkos var būt kaut kas tāds, ko viņa vismazāk būs gaidījusi – traks piedzīvojums vai jauna pieredze, kas liks izkāpt no komforta zonas. Ja tuvojas liela jubileja, varat uzdāvināt, piemēram, lidojumu ar gaisa balonu, varbūt varat nobaudīt vakariņas tumsā, kas būs neparasta pieredze. Piedzīvojums noteikti būs arī izjāde ar zirgu, jo mūsdienās reti kuram ir bijusi tā laime tuvumā apskatīt un izbaudīt šos majestātiskos dzīvniekus.

Dāvanas gan no SPA un skaistuma rituālu, gan no aizraujošu piedzīvojumu klāsta plašā izvēlē meklējiet: https://www.lieliskadavana.lv/davanas-sievietei/davanas-mammai?page=3.

Atbalsts ar kaut ko ikdienā nepieciešamu
Piemērotākā dāvana mammai svētkos būs arī tā, kas patiesi ir noderīga ikdienā. Varbūt viņai jau sen ir novecojis televizors, veļasmašīna vai kāda cita ierīce. Varbūt mammai nepieciešama palīdzība ar mājokļa remontu. Labs palīgs mājas darbos mammai būs, piemēram, grīdas tīrīšanas robots vai trauku mazgājamā mašīna. Bērni taču redz, kas mammai ir nepieciešams, lai viņas ikdiena būtu komfortabla un droša. Ja kaut kā trūkst, tad to kaut vai pa visiem radiem kopā var sagādāt un uzdāvināt svētkos. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)