Banner 980x90

Lietotnes, kurām jābūt tavā telefonā

Tu esi ticis pie jauna telefona, ievadījis paroles, lejupielādējis visas lielās sociālās lietotnes un sinhronizējis visu, ko nepieciešams sinhronizēt. Tagad ir pienācis laiks piepildīt tālruni ar visu pārējo: vērtīgām lietotnēm lasīšanai, finanšu plānošanai, izklaidēm. Tev, iespējams, ir kādas savas idejas, taču arī mēs esam sagatavojuši virkni ieteikumu. Turpinājumā – lieliskas lietotnes, ko noteikti ir vērts instalēt.

VSCO 
Mobilā lietotne, kas piedāvā lieliskus filtrus attēlu rediģēšanai pirms to publicēšanas Instagram un citos sociālajos tīklos. Lietotnei pieejama arī bezmaksas versija, saderīga ar Android ierīcēm. 

Pocket 
Ja bieži sastopies ar rakstiem, ko vēlies izlasīt, bet tajā brīdī tam nav laika, tad mobilā lietotne Pocket varētu būt lielisks risinājums. Aplikācija ļauj saglabāt rakstus un citu saturu, lai tam pievērstos vēlāk. Katru reizi, kad gaidīsi rindā vai sēdēsi uz dīvāna, neko nedarot, savā Pocket sarakstā noteikti atradīsi kaut ko, ko vērts aplūkot.

Lietotnei pieejama arī bezmaksas versija, un tā saderīga ar Android ierīcēm. 

Goodbudget 
Arvien populārākas kļūst arī mobilās lietotnes, kas palīdz plānot finanses un sasniegt finansiālos mērķus. Viena no tādām ir Goodbudget – aplikācija, kas ļauj paredzētos izdevumus sadalīt vairākās kategorijās un sekot līdzi tēriņiem ar pārskatāmu grafiku starpniecību. Noderīgs risinājums, ja vēlies ieviest pārdomātākus naudas tērēšanas ieradumus, kā arī sasniegt kādus finansiālus mērķus – aplikācija noderēs gan tad, ja aktuāli sakrāt kādam lielākam pirkumam, gan arī tad, ja tev ir aizdevumi (uzzināt vairāk) un vēlies tos atmaksāt pēc iespējas ātrāk. 

Bezmaksas versija ļauj pievienot līdz desmit izdevumu kategorijām. Ja to ir vairāk, vērts ieguldīt maksas versijā. 

Bitwarden 
Mobilā aplikācija, kas ļauj vienkopus saglabāt visas savas paroles. Īpaši noderīga situācijās, kad esi prom no mājām un nepieciešams pierakstīties kādā sen neizmantotā kontā. Aplikācija pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem. 

Google Family Link 
Ja Tev ir bērni, noderīga būs mobilā aplikācija Google Family Link – ar tās palīdzību var kontrolēt bērna aktivitātes telefonā. Iespējams noteiktām aplikācijām uzlikt lietošanas limitu, kā arī redzēt, kādas lietotnes bērns vēlas lejupielādēt savā tālrunī. Noderīga funkcija ir arī bērna atrašanās vietas izsekošana. Vecāki no sava tālruņa var arī nobloķēt bērna tālruni tā, lai piekļuve tam būtu liegta. 

Mint 
Ja atgriežamies pie budžeta plānošanas un citiem ar finansēm saistītiem jautājumiem, pieminēšanas vērta noteikti ir arī aplikācija Mint. Tā uzskatāma par vienu no labākajām lietotnēm, kas pieejama bez maksas. Ar tās palīdzību var izveidot efektīvu budžeta plānu un sekot tā ievērošanai. Aplikācija viegli pielāgojama katra lietotāja individuālajām prasībām:
• tā piedāvā instrumentus budžeta izveidei;
• dod iespēju iestatīt atgādinājumus rēķinu apmaksai;
• sniedz padomus, ka uzlabot savu kredītvēsturi, kā atbildīgi izmantot kredītlīnijas, piemēram, no šīs mājaslapas, un citu aizdevumu sniegtās iespējas;
• palīdz atrast jaunus veidus, kā ietaupīt;
• sniedz ieteikumus finansiālo mērķu sasniegšanai

Aplikācija pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem. 

Waze
Viena no populārākajām mobilajām lietotnēm autovadītāju vidū ir Waze – tā sniedz informāciju par satiksmi reālajā laikā. Informācija par situāciju uz ceļiem tiek apkopota divos veidos – sekojot līdzi aplikācijas lietotāju gaitām, gan arī apstrādājot lietotāju sniegto informāciju. 
Aplikācija pieejama iPhone, Nokia, Windows Mobile, Android, Blackberry viedtālruņu lietotājiem. Tā ir bez maksas, tomēr, lai tā darbotos, nepieciešams stabils interneta pieslēgums. 

Carcorder
Ja ikdienā pārvietojies ar auto, noderēs aplikācija Carcorder – aplikācija, kas var aizvietot video reģistratoru. Ar lietotnes palīdzību var ierakstīt drošībai svarīgu informāciju, turklāt aplikācijā pieejamas arī kartes un brīdinājumi par ātruma pārsniegšanu. 

Sleep Cycle 
Lai izsekotu savai fiziskajai un emocionālajai labsajūtai, labs palīgs būt aplikācija Sleep Cycle. Tā atgādinās par vēlamo gulēt iešanas laiku un palīdzēs parūpēties par kvalitatīvu miegu, lai no rīta justos mundrs. 

Dabas Tops
Tuvojoties gada siltajai sezonai, kad vairāk gribas pavadīt laiku brīvā dabā, noderīga būs aplikācija Dabas Tops, kur apkopota informācija par Latvijas dabas parkiem, purviem, tīreļiem, alām, mežiem un citiem dabas objektiem, ko noteikti vērts aplūkot. Aplikācija pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem. 

Mobilās aplikācijas šobrīd ir plašā izvēlē – visām gaumēm un vajadzībām. Izvērtē, kas nepieciešams tieši tev un lejupielādē vajadzīgos palīgus ērtākai dzīvei! 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)