Banner 980x90

Praktiskas dāvanu idejas vīriešiem

Atrast ideālu dāvanu vīrietim nav viegli. Pirms kārtējo reizi iesaiņojat zeķes vai kaklasaiti, padomājiet – ko konkrētais vīrietis patiesi vēlētos saņemt? Kas viņu varētu patīkami pārsteigt? Esam izveidojuši sarakstu ar praktiskām dāvanām, kas vienlīdz labi iepriecinās tēti, dēlu, vīru, brāli, draugu vai jebkuru citu jums svarīgu vīrieti. Izmantojiet kādu no mūsu idejām un ticiet – tā būs noderīgākā dāvana, ko jebkad esat pasniedzis kādam vīrietim!

Sporta pulkstenis
Pulkstenis ir viena no noderīgākajām, taču tajā pašā laikā elegantākajām dāvanām, ko varat pasniegt vīrietim. Sporta pulksteņi tiek veidoti no izturīgiem materiāliem (visbiežāk gumijas), tādējādi tā būs dāvana, kas priecēs vīrieti ilglaicīgi. Sporta pulkstenis ir noderīga dāvana ikvienam, jo to var izmantot dažādiem nolūkiem – asinsspiediena mērīšanai, soļu skaitīšanai vai, piemēram, parocīgākai ziņu saņemšanai.

Instrumenti
Instrumenti ir kas tāds, kā vīrietim nekad nevar būt par daudz! Instrumenti būs noderīgi gan vīrietim-mehāniķim, gan vienkārši praktiskam vīrietim, kurš zina, cik labi, ja īstajā brīdī ir īstais palīgs jeb situācijai piemērots instruments. 

Ja neorientējaties instrumentos, mēs pateiksim priekšā – šeit, interneta veikalā 220.lv, pieejami dažādu zīmolu, tostarp Dewalt instrumenti, kas to augstās kvalitātes un objektīvās cenas dēļ atzīti visā pasaulē.

Dzērienu trauki
Ikviens īsts vīrietis vienmēr savos krājumos glabā kādu labu dzērienu, turklāt ikvienam vīrietim patīk atslābināties pie laba dzēriena glāzes. Dzēriena trauki, kā karafe vai glāzes, padara dzēriena baudīšanu patīkamāku un baudāmāku. 

Lai pārsteigtu jubilāru, varat dāvināt, piemēram, trauku komplektu, kurā ietilpst gan karafe, gan glāzes, gan formiņas ledum. 

Elektriskais skuveklis
Pašreiz elektriskie skuvekļi piedzīvo savu uzvaras gājienu, un ne velti – tie manāmi atvieglo neatliekamus ikdienas procesus. Jāatzīst, ka skūšanās vīriešiem ir primāra vajadzība, taču diemžēl tā mēdz aizņemt diezgan daudz laika. Elektriskais skuveklis būs lieliska dāvana tiem, kam elegants vizuālais izskats nav mazsvarīgs, turklāt labs skuveklis var pat aizstāt regulāro un dārgo barbershop jeb vīriešu frizētavas apmeklējumu.

Grāmata
Grāmata ir laba dāvana galvenokārt tādēļ, ka to iespējams pielāgot dažādiem vīriešu tipiem un gaumēm. Izvēles iespējas ir daudz un dažādas – pavārgrāmata, dārzkopības rokasgrāmata, ekonomikas mācību grāmata utt. Erudīti un inteliģenti vīrieši šādu dāvanu, protams, novērtēs, tomēr pirms dāvināt vīrietim grāmatu rūpīgi jāapdomā, vai viņš tiešām mēdz lasīt. 

Plānotājs
Plānotājs ir lieliska dāvana tiem vīriešiem, kam ikdiena ir pastāvīgs skrējiens, kamdēļ rodas haoss un bieži vien kaut kas tiek piemirsts. Turklāt jebkuru plānotāju pirms dāvināšanas iespējams personalizēt, iegrāmatojot konkrētajam vīrietim nozīmīgus svētkus, gadadienas u.c. notikumus, kurus viņš nekādā gadījumā nedrīkst laist garām!

Rakstāmpiederumu komplekts
Katram īstam vīrietim jābūt trīs lietām – aproču pogām, pulkstenim un pildspalvai. Tā kā aproču pogas un pulkstenis, iespējams, neietilpst jūsu finanšu diapazonā, varat iepriecināt vīrieti ar elegantu rakstāmpiederumu komplektu. Komplektā varat iekļaut pildspalvu ar personalizētu gravējumu, piemēram, iniciāļiem, un papildus tintes lodītes. Pēc tam varat ievietot to visu modernā kastītē, kurā ieklāta zamša lupatiņa – tas piešķirs dāvanai "odziņu". 

Dāvanu karte
Ja nevarat izlemt, kas konkrētajam vīrietim patīk vai ko viņš gribētu saņemt, iespējams, labāk pasniegt viņam dāvanu karti. Tā ir vispraktiskākā no dāvanām, turklāt jums nebūs jālauza prāts, jo nav obligāti jāpērk kāda noteikta pakalpojuma dāvanu karte – pašreiz iespējams iegādāties tādu dāvanu karti, kuru vīrietis pēc tam varēs izlietot pēc saviem ieskatiem. Nosakiet dāvanu kartes summu, un tas arī viss – tā ir aktīva lietošanai!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)